Új edző a Báránd kispadján!

A korábbi bárándi közönség kedvenc visszatér a DSI együttesétől.
 
 

Új edző a Báránd kispadján!

A korábbi bárándi közönség kedvenc visszatér a DSI együttesétől.
 
 
 
 
 

Új edző a Báránd kispadján!

A korábbi bárándi közönség kedvenc visszatér a DSI együttesétől.

Nyáron Kovács Krisztiánnal kezdte meg a bárándi gárda a felkészülést, azonban ő a szezon elején távozott a bárándi kispadról, helyét játékosedzőként Mester Norbert vette át és sikeresen vezette a csapatot az őszi szezonban! A tavaszi szezontól egy korábbi bárándi játékos, egy korábbi bárándi közönség kedvenc lesz a felnőtt csapat edzője, a DSI-nél dolgozó Szabó János -írja a barandkse.gportal.hu.

Milyen érzés újra Bárándon lenni?

Szabó János - Debrecenben van egy gyerekcsapatom, így nem egyszerű összeegyeztetni a kettőt, de nagy örömmel és nagy lelkesedéssel vállaltam el ezt a feladatot!

Hogy értékeled a felkészülést?

Sz.J. - Nehéz így, hogy heti egy edzést tudunk tartani, mert nagyon kevesen tudnánk megjelenni az edzéseken, sok az egyetemista, sok ember dolgozik. Amikor ezt a heti egyet megtartottuk, akkor nyilván próbáltam minél többet labdás edzést tartani, nem láttam értelmét annak, hogy megszakítsam őket heti egy alkalommal. Inkább a meccsekre helyeztük a hangsúlyt, azokon próbáltunk nehezebb ellenfelekkel összecsapni és ott maximálisan helyt állt a társaság! Ebből a szempontból felemás a felkészülésünk, hiszen keveset edzettünk, viszont a mérkőzéseken mindenki odatette magát. Igaz hogy a télen nem erősödtünk, mentek el emberek tőlünk, de úgy érzem hogy ezzel a kerettel is bátran nekivághatunk a bajnokságnak!

-barandkse.gportal.hu

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.