Hajdúbagos: Két siker egy iksz és egy vereség az edzőmeccseken

Főleg Sápi és kontra jeleskedett.
 
 

Hajdúbagos: Két siker egy iksz és egy vereség az edzőmeccseken

Főleg Sápi és kontra jeleskedett.
 
 
 
 
 

Hajdúbagos: Két siker egy iksz és egy vereség az edzőmeccseken

Főleg Sápi és kontra jeleskedett.

A Hajdúbagos edzőmérkőzései:

Sáránd SE - Hajdúbagos SE 7:5 (2:4)

A kellemetlen jeges talajú pályán a Hajdúbagos volt a partnere a Sárándnak az első felkészülési találkozón. A játék csapkodó volt , itt ott egy egy góllal kezdtek a felek. Az első félidő kiegyenlítettebb volt , a második játékrész főleg hazai fölényt hozott , bár a vendégek sok ziccert hibáztak így alakult ki egy vízilabdába is illő végeredmény. A győzelmet a hazai csappat Kiss Zoltánnak ajánlotta fel a csapat születésnapja alkalmából , aki góllal járult hozzá a sikerhez.

Hajdúbagos-Hosszúpályi: 3-0

Hajdúbagos: Balázs Nagy - Kovács Róbert, Kovács Tamás, Lovász Lajos, Belme Benjámin - Belme Attila, Olajos László, Faragó Gyula, Szűcs György - Kontra Dávid, Sápi Alex

Gól: Sápi Alex(2), Kontra Dávid

A második félidőben Belme Attila helyett Sipos Gyula, míg Szűcs György helyett Laczovics Attila folytatta a pályán. Később az addig meccset vezető Kovács József is beállt Faragó Gyula helyett.

Hajdúbagosi SE - Vámospércsi Bocskai SE-II. 4-3 (3-1)

Hajdúbagos: Szemes László - Kovács Róbert, Kovács Tamás, Lovász Lajos, Belme Benjámin - Belme Attila , Olajos László, Faragó Gyula, Kovács József - Kontra Dávid, Sápi Alex Egyetlen csere Nagy Balázs volt.

Gólszerzőink: Kovács József (2), Sápi Alex, Kontra Dávid

Mikepércsi FK - Hajdúbagosi SE 2-2 (1-1)

Hajdúbagos: Szemes László - Kovács Róbert, Kovács Tamás, Lovász Lajos, Belme Benjámin - Belme Attila, Faragó Gyula, Laczovics Attila, Nagy Tamás - Sáp Alex, Dávidka Kontra

Cserejátékosok: Nagy Balázs, Lakatos Attila, Győrfi Csaba, Szutor Dániel

Gólszerző: Sápi Alex (2)
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.