Exkluzív interjú a molinóról leeső debreceni szurkolóval

Peti elmondta nekünk, hogy jól van, nem történt komolyabb baj és készül a portugálok elleni meccsre.
 
 

Exkluzív interjú a molinóról leeső debreceni szurkolóval

Peti elmondta nekünk, hogy jól van, nem történt komolyabb baj és készül a portugálok elleni meccsre.
 
 
 
 
 

Exkluzív interjú a molinóról leeső debreceni szurkolóval

Peti elmondta nekünk, hogy jól van, nem történt komolyabb baj és készül a portugálok elleni meccsre.

Honlapunk elérte azt a fiatalembert akiről napokig szóltak a hírek a Magyarország-Izland mérkőzést követően, hiszen ő volt az, aki leesett a molinóról a stadionba és elkapták a rendőrök. Peti készséggel állt rendelkezésünkre és mesélt a történtekről.

Kezdjük rögtön azzal a kérdéssel, hogy érzed magad? Nem volt kis esés!

Köszönöm a kérdést jól vagyok, szerencsére komolyabb probléma nem történt.

Akkor halljuk. Hogy is történt az eset?

Már két órával a mérkőzés kezdete előtt bementünk a stadionba, sajnos a B-középpel szembe szólt a jegyünk, így az ottaniakkal úgy döntöttünk olyan 60-70-en, hogy átmegyünk a táborhoz. Nem volt egyszerű, mert emeletről is le kellett jönni, majd kordonokon átugrálni, így érkeztünk meg a tábor melletti szektorba, ahol már többen gondolkoztak, hogy miképp tudnánk átjönni.

Köztük te is. A másik oldalról is hívtak titeket?

Igen a többiek is mondták, hogy gyertek át, csak néhány biztonsági volt ott narancssárga ruhában. Így vagy 20-25-en megpróbáltuk, de akkor érkeztek a kénszenlétisek kék ruhában, viperával és könnygázzal.

Ekkor eszedbe jutott valami!

Igen, már egy korábbi meccsen láttam, hogy valaki a molinón szalad át, így gyorsan döntöttem, hogy én is megpróbálom, szaladtam majd halottam, hogy elkezd alattam szakadozni, mikor pedig a végére értem le is szakadt alattam de szerencsére ott egy kötélbe bele tudtam kapaszkodni.

Mégis elég nagy esés volt, de hallom szerencsésen jöttél ki a dologból.

Ráestem a kezemre és a nyakamat is bevertem, de nem volt sok idő vele foglalkozni mert jöttek is a rendőrök letepertek és megbilincseltek.

Onnantól már nem ismerjük mi a történetet.

Elvittek a stadion alatt kialakított rendőrségre, hozzáteszem nagyon rendesek voltak velem, kértem vizet adtak is látták vérzik a nyakam, tehát rendesek voltak. Itt találkoztam egy szurkolótársammal aki pirotechnika miatt vittek be. Később átvittek egy orvoshoz aki ellátta a sebemet. Majd a félidő táján kiengedtek a stadionból. Mindössze annyit mondtak ne próbáljak meg visszatérni.

Tudsz valamit róla, lesz folytatása a dolognak?

A rendőrök nem akartak velem angolul beszélni, de szerencsére az orvos aki ellátott elmondta nekem, hogy miről beszélnek a rendőrök és valami olyat mondtak, hogy elengednek nem lesz semmi, mert a biztonságiak hibáztak azzal, hogy át tudtunk ugrálni.

Azt tudod, hogy rengeteget beszélnek rólad itthon?

Érzem, hogy beszédtéma vagyok, hiszen rengetegen hívtak az eset után és írtak facebookon is. Mi több a munkahelyemről is kerestek. Beszéltem a főnökeimmel és nincs probléma - nevet!

Hova tovább?

Most épp megálltunk pihenni, Lyonba tartunk a portugálok elleni meccsre. Tegnap pedig meglátogattuk a lengyel barátainkat az ukránok elleni találkozón.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.