Kedves Elemér! Ugye mindig az a fránya szerencse!

 
 

Kedves Elemér! Ugye mindig az a fránya szerencse!

 
 
 
 
 

Kedves Elemér! Ugye mindig az a fránya szerencse!

Lassan hozzászokhatunk, hogy a debreceni csapat kilátástalan játékot nyújt, de valahogy azt érezzük, hogy ebből addig nem lehet kiút még vannak felelősök. Itt vannak az edzői nyilatkozatok. Azt mindenki döntse el maga, hogy ki vagy ki a felelősök.

Horváth Ferenc: Jó meccset játszottunk, valószínűleg nem nálunk volt többet a labda, a kontráink viszont végig veszélyesek voltak. Különböző okok miatt játsszuk ezt a futballt, lehetne szebbet is, majd a tél után törekszünk erre, de a mostani is jól áll a csapatnak.

Kondás Elemér: Nagyon jól kezdtük a találkozót, több százszázalékos helyzetünk is volt. Az első kontrából betaláltak, ez megváltoztatta a játék képét. A második félidőben kiegyenlítettünk, majd a kapunál egy labdavesztés után lőttek egy gólt. Mentünk a döntetlenért, meg is volt a helyzetünk, de nem tudtunk betalálni, csak szabadrúgásból.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.